Tips på billiga studentresor

Tips på billiga studentresor

oktober 10, 2018 Av av admin

Jag har under min tid som studerande varit på flera studentresor som jag nu vill tipsa om, då dessa upplevelser har varit helt fantastiska. Jag har både varit på studentresa till Magaluf, Ayia Napa och Sunny Beach. Dessa destinationer anses alla att vara party-öar och jag tycker att dem alla lever upp till förväntningarna. Jag har alla gånger valt att resa med Uptours då de har erbjudit billiga studentresor men samtidigt haft ett bra utbud av hotell. Hotellet och placeringen är jätteviktigt för mig då jag gärna vill bo rent och nära till stranden och gågatorna. Ni kan läsa om mina studentresor till dessa destinationer i följande avsnitt.

 

Studentresor till Magaluf

Min studentresa till Magaluf var den första studentresan jag åkte till. Jag har många starka minnen härifrån och jag vill absolut resa hit igen en dag. Det bästa med magaluf är att det är sjukt många skandinaver som väljer att åka hit. Man kan säga att det har blivit vår party-ö. Under min vecka här mötte jag därför många härliga människor som har blivit mina vänner för livet. Jag och mina vänner bodde på en mysig liten gata med gå-avstånd till klubbarna. Tyvärr fick vi inte provat på så många olika aktiviteter då det blev en rutin att gå till samma klubb varje kväll men jag vet att Magaluf har så mycket mer att erbjuda. Dem har allt från pubrundor till partybåtar till skumfester och mycket mer. Kanske får jag chansen att uppleva detta nästa gång.

 

Studentresor till Ayia Napa

Min studentresa till Ayia Napa valde jag att åka med dem jag mötte i Magaluf året innan. Då vi fick bra kontakt och då vi alla tycker om att festa var vi givetvis det mest optimala sällskap. Under denna resan bestämde vi oss för att testa alla aktiviteter, såsom partybåten, skumfest, beachparty, pubrundor och olika vattenaktiviteter. Favoriten var lätt partybåten. Vi bodde väldigt nära stranden och kajen där båtarna avgick. Här samlades vi en större grupp som så sedan festade på båten tillsammans. Resan var riktigt lyckad och eftersom vi reste med Uptours var den även billig.

 

Studentresor till Sunny Beach

Min senaste resa gick till Sunny Beach med lite blandat sällskap. Då vi var ganska många som åkte tillsammans hade vi möjligheten att dela på oss. Detta var smart då vi är väldigt olika och vi inte alltid hade lust till att göra samma aktivitet. I allt var det en riktigt trevlig resa och eftersom många av oss redan hade provat på de flesta aktiviteterna, visste vi vilka som var värda att uppleva. Med det sagt, är det givetvis lite skillnad mellan de olika destinationerna. Hotellet vi bodde på var lite mindre fint men upplevelsen var i allt riktigt bra och jag tycker helt klart att det är värt att kolla in det. Om du överväger att åka på studentresa 2019 tycker jag att alla dessa destinationer är bra alternativ. Ni kan hitta ganska billiga studentresor hos resesällskapet och resebyrån Uptours som jag själv har valt att resa med varje gång.