Bästa mobiltillbehöret jag provat

Bästa mobiltillbehöret jag provat

oktober 30, 2018 Av av admin

Som ni vet är jag en riktig fanatiker när det kommer till it och elektronik. Jag har de senaste veckorna varit på utkik efter ett par nya prylar och tillbehör till min nya mobil, en iPhone XR. Jag är riktigt glad för min nya mobil och lyckades hitta lite coola mobiltillbehör och utrustning som kan göra hela upplevelsen med min nya iPhone ännu bättre. Bland annat har provat lite nya skal och fodral. Jag köpte två olika skal, ett i silikon och ett i hård plast. Silikonskalet känner jag skyddar iPhonen bättre de den täcker sidorna ordentligt och tappar jag den blir slaget inte lika hårt som om jag skulle använda ett skal av hårdplast. Däremot tycker jag att det hårda skalet ger mobilen ett snyggt och stilrent utseende.

Utöver snygga skal har jag även beställt hem en trådlös laddare. Detta mobiltillbehöret älskar jag! Laddaren är kopplad till väggen för att få ström men i den andra änden av laddaren är det bara en liten platta som mobilen sedan ska ligga på. Dvs. man ska inte koppla mobilen till en sladd utan den laddas automatisk genom att man placerar sin smartphone ovanpå den lilla plattan. Jag tycker både det är snyggt och praktiskt.

 

Visa fram din smartphone med en dockstation

Jag glömmer nästan alltid var jag har lagt min smartphone när jag är hemma, om jag inte använder den. Jag är otroligt glömsk. Därav fick jag även beställt hem en dockstation som visar upp min iPhone XR på ett snyggt sätt och jag kan hålla ordning och reda på mina saker. Detta geniala mobiltillbehöret kan även hålla min surfplatta, vilket jag är otroligt glad för. När jag inte använder min elektronik eller om jag bara lyssnar på musik, har jag nu ett specifikt ställe jag kan placera min mobil och platta.

 

Billiga mobiltillbehör hos Coolpriser

Jag hittade turligt nog en bra och säker hemsida som levererar snabbt och dessutom har 14 dagars öppet köp. Deras utbud är otroligt brett då dem erbjuder mängder av mobiltillbehör och prylar till alla de nyaste smartphones. Dessa mobiltillbehör är även till extremt billiga priser, så har man flera saker på listan som man önskar sig, är det inte särskilt dyrt. Då jag hade en bra upplevelse med denna hemsidan vill jag gärna beställa fler saker. I min nästa beställning av mobiltillbehör blir det bland annat en bärbar Bluetooth högtalare, ett stativ eller en hållare till min iPhone som jag kan ha i bilen, samt en power bank. På så vis behöver jag inte oroa mig för batteriet när jag är på farten.

Funderar ni själva på att köpa lite nya och billiga mobiltillbehör till er smartphone kan jag rekommendera att kolla in denna webbshop. Jag kommer absolut handla där flera gånger. Jag prioriterar att vara ute i god tid med min elektronik. Därav har jag alltid den nyaste iPhonen. Det kräver dock också att jag har de nyaste tillbehören. Därför är det tur att jag har hittat Coolpriser då dem följer med i trenden och är snabba gällande att få in de nyaste mobiltillbehören.